svētdiena, 2016. gada 31. janvāris

Pasta Carbonara Vasermaņu gaumē
















Izejvielas:
400 g makaronu (itāļi izvēlas Spagetti, bet Vasermaņi nešķiro)
150 g saldā krējuma
2 olu dzeltenumi
1/2 mednieku desas (itāļi izvēlas smalki sagrieztu šķiņķi vai bekonu)
1 sīpols
2 ķiploku daiviņas
melnie pipari
rīvēts cietais siers

Gatavošana:
Uzvāra makaronus. 
Samaisa saldo krējumu ar olu dzeltenumiem.
Apcep kopā ar sagrieztiem sīpoliem un ķiplokiem diezgan smalki sagrieztu mednieku desu. Uz tās pannā liek gatavos makaronus un visu aplej ar olu dzeltenumu un saldā krējuma masu, pārkaisa ar melnajiem pipariem, mazliet pasilda. Pasniedz siltu.
Pirms pasniegšanas var uzrīvēt virsū Parmesan/Džiugas sieru.

Labu apetīti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru