Sastāvdaļas:
1-2 vidēji vistas filejas gabaliņi
1 neliels baltais sīpols
galviņa Iceberg salātu
kastīte (10-15) Cherry tomātiņu
1 sarkanais sīpols
1 gurķis
1 ola
"Spilvas" Cēzara mērces
mazliet kāda no cietajiem sieriem (Parmesan/Džiugas)
Pagatavošana:
Cieti novāra olu. Sacep eļļā uz pannas kopā ar balto sīpolu sīkos gabaliņos sagrieztu vistas fileju. Noliek gan olu, gan vistu atdzesēties.
Ķeras klāt salātu pamatnei - sīki sagriež Iceberg salātgalvu, tomātus, gurķi, sarkano sīpolu, samaisa visu kopā ar Cēzara mērci. Liek bļodā, kurā salātus domāts pasniegt. Pa virsu vienmērīgi uzber saceptos vistas filejas gabaliņus, četros gabalos sagrieztu olu un uzrīvē cieto sieru.
Bon appetit!
P.S. Šajā receptes variantā iztikām bez vienas svarīgas Cēzara salātu sastāvdaļas, proti, ir ļoti garšīgi, ja salātiem pieliek klāt arī itāļu izcelsmes pavāra Cēzara Kardīnī salātu 1924.gada oriģinālreceptē paredzētos baltmaizes kubiciņus, tad garša ir pilnīgāka.
Forši,ka Robertto jūs iedvesmojis šim garšīgumam! ;)
AtbildētDzēstRobert(t?)o grūti izmest no galvas! ;)
Dzēst