Sastāvdaļas:
2 sarkanie sīpoli
2 paliels burkāns
3 kartupeļi
burciņa "Spilvas" (vai kādas citas firmas) lečo
kūpināts vistas giross
zaļumi pārkaisīšanai
Pagatavošana:
Eļļā sacep uz pannas smalki sagrieztus sīpolus
un rīvētu burkānu.
Pasautē tam klāt arī gabaliņos sagrieztus kartupeļus,
līdz tie pusmīksti.
Ielej katliņā lečo, pieber klāt saceptos dārzeņus, mazliet
ūdeni, gabaliņos sagrieztu
vistas girosu un gaida, līdz
kartupeļi būs mīksti.
Rezumē:
Ļoti vienkārši pagatavojama un pārsteidzoši garda zupa. Lečo maisījumā ir tādas garšas nianses, ko citādā veidā ir grūti iegūt!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru