sestdiena, 2016. gada 12. marts

Lečo zupa





















Sastāvdaļas:
2 sarkanie sīpoli
2 paliels burkāns
3 kartupeļi
burciņa "Spilvas" (vai kādas citas firmas) lečo
kūpināts vistas giross 
zaļumi pārkaisīšanai



Pagatavošana:
Eļļā sacep uz pannas smalki sagrieztus sīpolus 
un rīvētu burkānu.
Pasautē tam klāt arī gabaliņos sagrieztus kartupeļus, 
līdz tie pusmīksti.
Ielej katliņā lečo, pieber klāt saceptos dārzeņus, mazliet
ūdeni, gabaliņos sagrieztu 
vistas girosu un gaida, līdz 
kartupeļi būs mīksti.

Rezumē
Ļoti vienkārši pagatavojama un pārsteidzoši garda zupa. Lečo maisījumā ir tādas garšas nianses, ko citādā veidā ir grūti iegūt!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru