sestdiena, 2016. gada 12. marts

Pīrāgs ar vistas gaļu

Mīkla:
250 g majonēzes

250 g krējuma  
3 olas  
1 tējkarote sodas  
1 glāze miltu 

Pildījums:
500 g vārītas/sautētas vistas gaļas
1 vai 2 sīpoli
1 vārīta ola
sāls, pipari, zaļumi - pēc garšas

Pagatavošana:
Vārītu vistas gaļu atkaulo un samaļ gaļas mašīnā vai sablendē / sablenderē. Uz pannas apcep 
sīpolus. Pieber klāt samalto vistas gaļu un pielej 
nedaudz buljona, kas radās vistas vārīšanas laikā. 
Visu samaisa viendabīgā masā. Pieber zaļumus, 
mazliet sāli..

Ķeras klāt pie mīklas un sajauc visas sastāvdaļas (mīkla būs pašķidra). Pusi mīklas ieklāj (ielej) taisnstūrveida cepampannā, kas izklāta ar cepamo papīru (nenāk par ļaunu to nedaudz ietaukot). 

Pildījumam derot arī kāposts ar olām! Varbūt ir vērts izmēģināt! ;)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru