250 g majonēzes
250 g krējuma
3 olas
1 tējkarote sodas
1 glāze miltu
3 olas
1 tējkarote sodas
1 glāze miltu
Pildījums:
500 g vārītas/sautētas
vistas gaļas
1 vai 2 sīpoli
1 vārīta ola
Pagatavošana:
Vārītu vistas gaļu atkaulo un samaļ gaļas mašīnā vai sablendē / sablenderē. Uz pannas apcep
sīpolus. Pieber klāt samalto vistas gaļu un pielej
nedaudz buljona, kas radās vistas vārīšanas laikā.
Visu samaisa viendabīgā masā. Pieber zaļumus,
mazliet sāli..
Ķeras klāt pie mīklas un sajauc visas sastāvdaļas (mīkla būs pašķidra). Pusi mīklas ieklāj (ielej)
taisnstūrveida cepampannā, kas izklāta ar cepamo papīru (nenāk par ļaunu to nedaudz ietaukot). Vārītu vistas gaļu atkaulo un samaļ gaļas mašīnā vai sablendē / sablenderē. Uz pannas apcep
sīpolus. Pieber klāt samalto vistas gaļu un pielej
nedaudz buljona, kas radās vistas vārīšanas laikā.
Visu samaisa viendabīgā masā. Pieber zaļumus,
mazliet sāli..
Pildījumam derot arī kāposts ar olām! Varbūt ir vērts izmēģināt! ;)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru